Taiqa

Publisher

Luo näyttäviä on-line julkaisuja suoraan PDF-tiedostosta. Julkaisusi voi olla vaikkapa esite, lehti, katalogi, käyttöohje tai vuosikertomus.

h

Luo sisältö

Digitaalinen julkaisu nopeasti ja helposti, suoraan PDF tiedostosta. Lisää videoita tai linkkejä.

Julkaise ja jaa

Julkaisu on vain muutaman klikkauksen päässä. Se on helppo jakaa, luettavissa kaikilla päätelaitteilla ja Googlen analytiikan avulla näet tulokset.

Tavoita ja inspiroi

Luomalla näköisjulkaisun tavoitat kohderyhmäsi myös verkossa. Digitaalinen, näyttävä sisältö myös inspiroi ja ohjaa lukijaa.

Kokeile palveluamme ilmaiseksi 14 päivän ajan

Kokeile palveluamme ennen ostopäätöstä ja huomaat miten helppoa sen käyttö on! Voit 14 päivän aikana luoda veloituksetta kolme julkaisua. Tänä aikana voit luoda kolme julkaisua. Kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelun käyttöä edullisesti sinulle sopivan palvelutason kanssa. Katso hinnoittelu alempaa.

Saat kokeilujakson ajaksi henkilökohtaisesti palvelua asiakastuestamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua pääsemään alkuun palvelun käytössä.

Lähetä viesti osoitteeseen support@24mags.com tai soita 020 734 0570 (ark. 9-16), niin teemme sinulle ilmaisen testitilin!

Referenssit

yle

Yle esite

verkkokauppa_com

Verkkokauppa.com

bmw

BMW Julkaisut

k-supermarket

K-Supermarket tarjouslehdet

kruunuradio

Kruunuradio

Renault

Renault -esitteet

opetus_ja_kultuuriministerio

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Rej design

Rej-Design

Maritim

Maritim

Verohalinto

Verohallinto

supernatural

Supernatural brandbook

Yhteishyva

Yhteishyvä

Ominaisuudet

feature1_

Pilvipohjainen järjestelmä - Ei vaadi ohjelmien asennusta

24mags toimii pilvipalvelin ympäristössä ja kaikki luotavat julkaisut sijoitetaan 24mags -palvelimelle. Lataat järjestelmään vain PDF-tiedoston ja muutamassa minuutissa web-pohjainen julkaisu on valmis.

feature3_

Moderni, täysin kustomoitava ulkoasu

Palvelussamme luodut julkaisut ovat ulkoasultaan moderneja ja viimeisteltyjä. Voit valita ulkoasun valmiista vaihtoehdoista tai luoda helposti juuri yrityksesi ilmeeseen sopivan ulkoasun.

feature11

Jakaminen on helppoa

Julkaisut sisältävät painikkeet, joiden avulla julkaisu on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla.

feature8_

Google analytics -tuki

Voit liittää julkaisuusi Google Analytics -koodin, jolloin saat seurattua kävijöitä joustavasti.

feature5_

Julkaisujen zoomaus

24Mags tarjoaa julkaisuissa edistyneet zoomaus -toiminnot, joiden avulla jokainen yksityiskohta erottuu käyttäjälle vaivattomasti.

feature6_

Tekstin haku

Järjestelmämme indeksoi automaattisesti julkaisusi tekstisisällön ja mahdollistaa sanakohtaisen haun julkaisun käyttöliittymässä.

feature2_

Julkaise mobiililaitteisiin

Mobiili versiomme toimii uuden HTML5 -standardin mukaisesti, joten julkaisusi on nähtävissä myös kaikilla nykyaikaisilla mobiililaitteilla aina älypuhelimista tabletteihin asti.

feature12_

Hakukoneoptimoitu

Julkaisulle voidaan määritellä hakukoneissa näkyvät tiedot helposti suoraan palvelumme hallintapaneelissa. Voit linkittää julkaisun omille sivuillesi, jolloin se on löydettävissä helposti myös hakukoneilla.

Hinnoittelu

* Voit määritellä julkaisukohtaisesti Google Analytics -koodin.

Aloitetaan!

2 + 11 =